.

Данаил Кирилов и Къдринка Къдринова гост в "Лице в лице"

На 5 февруари гост в "Лице в лице" ще бъде Данаил Кирилов, председател на правната комисия в НС, за ветото на президента.

Очаквайте и журналиста Къдринка Къдринова за събитията във Венецуела.

Пред фалит ли са малките ВЕИ-та заради нетранспонирана европейска директива? Адвокатът по европейско право Христо Христев и Кольо Колев, Съюза на европейските производители на зелена енергия.

колаж

Гласувайте в анкетата на "Лице в лице":

Коментирай
публикувай
  • evgeniya.tb

    Ивана Т :Ризова, като говориш мисли малко. Дори да приемем, че от Венецуела са излезли 4 милиона емигранти от 30 милиона население това прави прибл.13.3 процента. А от "щастливата "България са излезли 2 милиона емигранти, което прави прибл.22.2 процента.Е, чие правителство трябва да бъде свалено - нали любимият ви ББ управлява вече 10 години - защо не се подобри положението.И да беше оставила г-жа Къдринова да говори повече - все пак тя познава по-добре тази страна - стига сте ни разказвали легенди от втора и трета ръка.

  • danyo56

    Ризова, би ли изгледала днешния си "разговор" с Данаил Кирилов? Някога изобщо гледала ли си поне едно издание? За какво ти е нужен гост, за да му покажеш колко можеш да говориш, как можеш да не млъкваш, и как мнението ти е различно от неговото и не си убедена в това, което ти говори шеф на правна комисия в НС? Защо не си поставиш тема, да си я обобщаваш, да се питаш сама и сама да си отговаряш? Какви са правата и задълженията ти на "водеща"? Личи ти и на теб, че искаш да си сменяш професията, но те е страх да си признаеш! Днес ти надскочи себе си!!! Готова си за политолог, сега остава да намериш някой да те покани да правиш компания на Мира Радева.