Звездни асистенти на помощ на готвачите

Ще разберем кое е любимото ядене на Краси Минев, Невена Цонева и Мис България Антония Петрова

Реклама

Звезден епизод на Lord of the Chefs очаква зрителите на bTV в четвъртък вечер, 19 май. В кухните на предаването ще се развихрят водещият на Шампионска лига и "Зона Спорт” по bTV Action Красимир Минев, първият български Music Idol – Невена Цонева, рап звездата Енчев и две от най-красивите жени в България – Антония Петрова и Адриана Секуличка. Те ще сформират отбори със състезателите и ще им асистират в изпълнението на поставените от самите тях кулинарни задачи – приготвяне на любимото ястие на всяка една от известните личности.

Красотата на гостенките мигновено ще порази мъжката половина от участниците и те ще бъдат истински вдъхновени в готвенето. За музикалния фон ще се погрижи Невена Цонева с невероятното си изпълнение на “Даньова мама”. Зрителите ще чуят и най-новото рап парче на Енчев, посветено на кулинарията и чаровната водеща Елен Колева, което той ще сътвори директно пред камерите на Lord of the Chefs. В истинска опора за своя съотборник ще се превърне Краси Минев. Той ще демонстрира завидно кулинарно майсторство и ще помага с всички сили на своя съотборник. Най-доброто ястие пък ще осигури спасение от елиминация за един от участниците.

В следващия епизод на Lord of the Chefs зрителите ще разберат още как един омар може да бъде приспан бързо и кой е поредният играч, отпаднал от предаването.