"Ловци на храна" предлагат интересни рецепти от българската и световната кухня в специално коледно издание

На 24 декември от 12:30 часа по bTV

На 24 декември от 12:30 часа в празничното издание на „Ловци на храна“ Chef Андре Токев ще даде интересни предложения за една много вкусна Коледа. Той ще гостува в Централен Балкан, за да открие вкусни рецепти и запазени традиции. Събин, верен на точния си нюх, ще опита  вкусна сланинка и греяна ракийка от балканджиите, а любезни домакини от Априлци ще му приготвят спецална питка.

Ловци на храна

Андре ще посети единственият в България открит музей на занаяти – Етъра. Журито на MasterChef пази скъпи детски спомени от това място, а сега ще се срещне с наследствени занаятчии, защото „Народ, който не поддържа традициите си, е обречен на забвение.“

Ловци на храна

Там кулинарят ще се научи как се изковава нож в огъня, тайни от майстор шекерджия, ще опита традиционна халва и габровски шоколад. Във вкусната Коледа на „Ловци на храна“ Chef Андре Токев ще посрещне скъпи приятели, за да споделят рецепти от България и целия свят. И както Коледата повелява, задължителен елемент от празненството ще бъдат коледари, колачета, греяно вино и много настроение.