Краси Радков влиза в манастир

Деян Неделчев – Икебаната изнудва съквартирантите, а Елена Петрова им поставя диагнози

Реклама

Този петък, 24 май, едно „не на плътта” ще провокира Краси да стане аскет и да влезе в манастир. Докато се самобичува, Иво ще се опита да измисли достойни причини, за да докаже на Краси, че е по-добре с женска компания в бар, отколкото с мъжка в манастир.  Мариан Бачев  ще се присъедини в ергенската квартира в ролята на духовен-гуру кришничар. Присъствието му обаче ще повлияе на Краси толкова много, че той започва да се преражда. Ситуацията ще се усложни от бившата му приятелка Венета Харизанова, която ще предложи брак на Краси. Използвайки през цялото време израза „Ти па, щото си голям убавец”, Краси ще проведе разговор с Бога, като се опитва да му съобщи, че се отказва от влизането в манастир. В какво ще се прероди Краси, как Мариан ще пренареди къщата според  фън шуй и как и с какви правила ще играят белот, ще разберем в петък от 20 ч.

Отново на вълна съседски неволи, Краси и Иво ще си почиват вкъщи. Докато играят табла по правила, които сами ще измислят, на вратата на ергенската им квартира ще се появи първото предизвикателство в лицето на Деян Неделчев – Икебаната, в ролята на съсед. Все едно прави услуга на двамата съквартиранти, Деян ще поиска пари на заем. Разбирайки, че няма да ги получи, решава да си тръгне като изоставена любовница. Веднага след това Краси и Иво ще посрещнат новите си съседи семейството на Мариан Бачев и Венета Харизанова. Изпадайки в безброй комични ситуации, ще се появи и втората гост звезда Елена Петрова в ролята на лекарка. Защо и как Венета ще съблече Иво и Мариан и какви диагнози ще постави Елена на съквартирантите, ще видим на 24 май по bTV.

Най-нетърпеливите фенове на „Младост 5” могат да видят епизодите преди ефирното им излъчване на voyo.bg. За всички нови абонати порталът предлага да тестват услугата безплатно за 7 дни още сега.