.

За предаването

"Нека говорят" се излъчва всяка неделя от 16.00 ч. Предаването се реализира в студийния комплекс на bTV в НДК. Изпълнителен продуцент е Dream Team Productions. Запазена марка на предаването е "Пожелахте да говори". Това е най-емоционалният акцент - популярни личности разказват за пътя към успеха, за философията на живота и отговарят на зрителски въпроси.

Останалите рубрики в предаването са "Гражданинът Колев”, „Истории от Република България“, „Забравените шампиони“, "Изчезващите села на България", "Хладнокръвно" и "Честна дума".

"Нека говорят" e предаването в неделния следобед, което ви среща с най-обичаните и успешни българи и се наложи като мястото за емоционалните срещи в ефир, ексклузивните събеседници и историите на обикновени хора с необикновена съдба.

"Нека говорят" е третият голям телевизионен проект на Dream Team Productions съвместно с bTV.


За контакти: neka@btv.bg и  Фейсбук страницата на предаването >>>

Коментирай
публикувай
  • unixuser

    Не виждам в раздела "Видео" видеото с д-р Сотир Марчев. Къде е видеото?! Качете го моля.

  • tifaret

    Аз чакам смъртта не ме е страх .Тиквоча е най бездарния и вреден политик за България.Ами спомнете си за лекарите,заслугата на простата му тиква.

  • tifaret

    Къде плурализма .В къщи имам 4 компа с 6 доса можех да променя гласуването срещу мене.За що на доказаната мутра задавате удобни въпроси.Трябва да търсите истината .Сменете си логото на тиква и се наречете боко ТВ..