Кичка Бодурова дава първото си интервю за Венета Райкова – тази неделя в „Папараци“

Реклама

Кичка Бодурова дава първото си интервю за Венета Райкова. Срещата между двете дами е в ефира на bTV, тази неделя от 23:00 ч. в „Папараци“.

Естрадната певица споделя, в изключително емоционален разговор неподозирани случки и факти от своя живот, които до такава степен я трогват, че звездата не сдържа сълзите си. Историята, която най-силно ще трогне зрителите, е свързана с едно кошмарно пътуване при едно от връщанията си в Америка. Цели два пъти самолетите, с които лети, аварират и се налага да кацнат преждевременно. Ужасът, който Кичка преживява, е неописуем за една майка и именно това преобръща целия й живот.

 

В предаването ще има специални репортажи от партито след премиерата на филма „Революция Х“ и от летище София, където екипът на предаването посрещна група Equinox при завръщането им конкурса „Евровизия“ в Лисабон.

„Папараци“ ще бъде и по следите на Мис България 2018 – Тамара Георгиева, която изпада в няколко доста комични ситуации, при една от които автомобилът й е „блокиран“ от багер. Предаването ще покаже и първата публична изява на Николай Михайлов и Николета Лозанова.

Илиян, Борис Дали, Христо Сираков, Нора Недкова, Фики, Ники Илиев и Александра Богданска са сред останалите лица в единствения телевизионен таблоид тази неделя.