Неразказаната история на една Мис и най-младият банков обирджия 20 години по-късно – тази неделя в „Папараци“

Кали, Нели Рангелова, Андрей Едрев и Петя Буюклиева – на 14 октомври по bTV, веднага след „Фермата: Съединение“

Реклама

Неразказаната история на една Мис Плеймет ще прозвучи тази неделя в „Папараци“ по bTV, веднага след „Фермата: Съединение“.

Жанета Осипова  израства без баща от 2-годишна, и въпреки нежеланието на майка си, когато става пълнолетна започва да търси другия си родител. Пред Венета Райкова красавицата разказва какво се случва при срещата на баща и дъщеря, защо три пъти жени й чупят носа и защо носи диамантен пръстен на ръката си.

Престъпление и изкупление в живота на Стефан Чолаков. През 1997 г. списание „Тайм“ го обявява за най-младия банков обирджия. Тогава той е на 22 и без насилие и оръжие източва над 180 милиона лева. Защо днес, 21 години по-късно, той създава хранителни банки, за да храни бедните.

„Папараци“ ще бъде и на рождения ден на Кали, ще влезе зад кулисите на концерта на Нели Рангелова, където са Графа, Васил Найденов, Георги Христов, Мария Илиева. В предаването още – Франческа и Анита от „Фермата: Съединение“, Андрей Едрев от остров Бали, Петя Буюклиева, Алекс Богданска и Дани Петканов.