Васил Найденов за музиката, която вълнува от кръста надолу – тази неделя в „Папараци“

Драматично интервю на Венета Райкова с фолкпевицата Бони – 3 юни от  22:00 ч. по bTV

Реклама

Младите звезди не могат да боравят достатъчно добре със словото, думичките им са доста улеснени и са от кръста надолу. Думите са на Васил Найденов в интервю за Андрей Арнаудов тази неделя, 3 юни от 22:00 ч. в „Папараци“  по bTV .

Страшното според звездата е,че по-младите му колеги имат прекалено голямо самочувствие. „Модата е мода, нищо лошо няма, но за да остане нещо, трябва да има смисъл“, коментира Найденов. Той е сред участниците в турнето One Love.

„Аз съм щастливец, просто при мен се случи това, че по една случайност, в интернет се харесва онова, което съм правил през годините, разказва още изпълнителят на „Сбогом, моя любов“.  Лошото е, когато музиката се дели на модерна, на демоде, на музика от времето на Тодор Живков“.

В интервю за Венета Райкова фолкпевицата Бони споделя забавни истории около любовта, но и един много драматичен момент, свързан с трагедия в семейството й.

„Папараци“ ще покаже и част от атмосферата по време на церемонията по връчването на наградите „Аскеер“, където зрителите ще видят  Деян Донков, Радина Кърджилова, Марта Вачкова, Владо Пенев, Явор и Захари Бахаров, Юлиян Вергов, Татяна Лолова, Теодора Духовникова, Ани Пападополу.

В последното за сезона предаване „Папараци“ тръгна и по следите на ДесиСлава,  Луиза Григорова, Дара, Александър Сано и Тита.