Венета Райкова е новата водеща на „Папараци“

Журналистът Кристина Патрашкова се оттегля от предаването по собствено желание след двегодишна успешна работа и десетки знакови интервюта

Реклама

Най-емблематичната телевизионна водеща и репортер на родния хайлайф през последните 20 години Венета Райкова е новата водеща на „Папараци“. От 17 септември, всяка неделя от 22:00 ч., тя ще взривява ефира на bTV с ексклузивни интервюта и разкрития за светския елит.

„Бих искала да благодаря на предаването за тази възможност. Приех поканата да бъда водещ на единствения телевизионен таблоид, и с много хъс да направя най-добрите си интервюта и разследвания. Познавам всички български звезди и повярвайте ми – нищо в телевизионния ефир няма да е такова, каквото е било досега“, заяви Венета Райкова.

„Папараци” ще стартира есенния сезон с освежено съдържание и екип. Журналистът Кристина Патрашкова се оттегля от предаването по собствено желание след двегодишна успешна работа и десетки знакови интервюта. „Благодарим на Кристина за съвместната ни работа. Оставаме с изключително приятелски и топли чувства едни към други. „Папараци“ нямаше да бъде това, което е, без нея“, коментираха продуцентите на предаването Иван и Андрей.

Гаранция, че този телевизионен сезон „Папараци“ ще запази лидерството си, е, че към творческия екип се присъединява и Галина Чолакова - главен редактор на едно от най-големите светски списания в България. 

Провокативните истории, които са запазена марка на предаването, ще бъдат още по-дръзки, защото новото мото на „Папараци“ е „Животът без грим и фотошоп!".