.

За предаването"Предай нататък" е телевизионен проект, създаден в отговор на нуждата на зрителите от повече програми, които не само вдъхват оптимизъм и зареждат с положителни емоции, но и оказват реална подкрепа на обикновените хора във все по-трудното им ежедневие. Предаването се фокусира върху индивидуалната  история и се стреми към нейната позитивна промяна. С "Предай нататък"  bTV  се обръща към своите зрители и техните проблеми и желания с цел да помогне за решаването и осъществяването им, да покаже, че съпричастността и състраданието не са химера, а действителност в България.

В "Предай нататък" зрителите ще съпреживеят вълнуващите истории на обикновените хора. В предаването всеки, който иска да направи добро на свой близък, роднина, приятел, съсед или дори непознат, може да осъществи най-голямото му желание и да помогне да реши проблема му. Достатъчно е само да изпрати писмо до predainatatak@btv.bg и да разкаже историята на човека, на когото иска да помогне. Водещата на предаването и нейният екип ще се опитат да окажат помощ и да донесат усмивка на своите герои.

Независимо дали става въпрос за човек, който живее в отчайваща бедност или за някой, който мечтае да заведе любимия си човек на мечтано място; дали искате да усмихнете възрастен човек, живеещ в самота; да подадете ръка на свой приятел, преживяващ труден момент, или на напълно непознат, чиято болка ви е трогнала, пишете на екипа на "Предай нататък". Ние вярваме в доброто.

Повярвайте и вие!

 

Водещ

Наталия Симеонова е дипломиран журналист от факултета по Журналистика и масови комуникации на СУ "Климент Охридски". Учи "Психология" в същия университет. Работила е в Българската национална телевизия като водеща на младежкото предаване "Формула 5", а по-късно като автор и водещ на музикалното предаване "Рококо".

Пробвала се е като репортер и водещ на новини, както и като редактор на политическото предаване "Посоки", но бързо е разбрала, че човек не може да избяга от себе си…

И ето я в свои води на сцената на шоуто "Море от любов". Освен че е лицето на предаването, Наталия участва и в подбора на историите, както и в подготовката на сценария. Тя е зодия Водолей, майка на 13-годишната лъвица Виктория.

 

Екип

 

Продуцент:
Изпълнителни
продуценти:
Водещ:

BTV Media Group

Harbour Island Records
Даниел Ризов
Юрий Коцев

Наталия Симеонова

Режисьор:Редактори:Координатор:

Иван Шадов

 

Наталия Симеонова
Влади Фиданова
Диана Хаджийска
Христина Динкова-Хрупи
Мая Наскова

 

Светозара Йорданова

Асистент режисьор:Отговорен оператор:Оператори:

Мария Шадова

Борислав Стоянов

Димитър Скобелев
Калоян Божилов

Оператор кран:Фарт:Стедикам:

Стефан Желанков

Мартин Коцев

Иван Иванов

Технически организатор:Монтаж:Втори режисьор:

Цветан Велков


Антония Ангелова
Дамян Дамянов
Димо Петков

 

Милена Калева

 

Транспорт:Прически:Грим:

Костадин Мирчев
Николай Янков

Ива Славкова

Свилена Колева

Връзки с обществеността:Бранд мениджър:
Делегиран продуцент
за bTV:

Галина Джорева

Мария Лазарова

Диана Кръстева

 
 
 

 

Коментирай
публикувай
 • lyubo78

  Здравейте. Аз ще бъда по - рязък не към предаването ,а към самата телевизия. Защо е необходимо да се спира това прекрасно и учещо ни на милосърдие предаване. СРАМОТА за БТВ. За да живеем в по-добър свят е наложително да бъдем преди всичко Хора. Бих призовал телевизията не да гледа рейтинга на предаването и това колко ще спечелят. Призовавам Ви да преразгледате решението си.

 • mucka29

  Това е едно от любимите ми предавания.Жалко че ни лишават от това да бъдем хора,да се научим да бъдем човеци,да възпитаваме децата си предавайки доброто,обичта и надеждата към всяко човешко същество докоснало се до нас чрез Наталия.Вра,надежда и любов от това се нуждае всеки от нас,до днес.Последния брой на Предай Нататък.ЖАЛКО!!!!

 • galgeo

  В последната неделя от тази година, 27.12.2015, прозвуча много тъжно, че предаването повече няма да го има - това вярно ли е наистина? Наистина ли никога повече няма да го има прекрасното "Предай нататък" или то се прекъсва само за няколко месеца? Дано е само за няколко месеца, защото Вие сте изключително необходими за България - такова предаване няма по никоя друга телевизия!

 • Stillqna

  Здравейте! Днес споделихте историята за една сръчна мама, показахте сайта й, но не успях да го открия. Видях страхотни неща и искам да ги разгледам.

 • stoychev123

  Здравейте! Казвам се Недко Стойчев. Имам една молба към Вас. Когато представяте някой в предаването има бурни аплодисменти. Това е добре но нека да спрат когато започнете да говорите защото не се чува нищо. Благодаря Ви предварително. Чао.

 • anni4ka79

  Какво става с предаването? Спряли ли са излъчването му? Честно казано, това беше единственото нещо, което гледах и заради което плащам по $85 на година за да гледам БГ телевизия в чужбина. И сега всяка неделя влизам с надеждата да намеря нов епизод. Единственото стойностно и хубаво нещо от българската ни телевизия. Какво друго да гледаме? Новините на турски или турски сериали? Моля върнете предаването в ефир!

 • tagami

  Хайде бе, хора кажете какво се случва с това уникално предаване. А защо тая телевизия не се интересува от рейтинга на доброто, а само от някакви си тъпи безумия като вип или тама какви си брадъри, Народа се пита какво се случва, кажете му ???

 • ste4o

  S TOVA HORA NE ZNAM BER DUMA

 • priaspa

  Защо никой не обясни на зрителите на БТВ каква е причината за спирането на предаването? Толкова много топлина ,надежда и желание да правиш добро провокира то у хората.Жалко ще е ,ако наистина го спрат.

 • vesakaaa

  vaprosa e za6to e svaleno predavaneto

 • Yaniza90

  И така ... ако наистина са свалили предаването "Предай нататък" от ефир по каквато и да е причина, тогава предавания като "Вип Брадър" с пияници, развратници, проститутки, и всякакви от този род без възпитание, морал, ценности, ще бъдат възхвалявани, възнаграждавани и естествено подражавани ....Е, не знам накъде върви това общество тогава?! Все пак продуцентите на предаването или телевизията дължат обяснение на зрителите поради каква причина свалят предаването - липса на рейтинг, липса на благодетели, липса на хора в нужда!, липса на средства .....??????

 • stancho2004

  Защо нещо което е позитивно трябва да се маха от ефир " папараците" на николета ли са по рейтиговото предаване ,че по 100 пъти го рекламират.

 • Nora1234

  Моля за официално становище от продуцентите и БТВ ,дали наистина спира предаването,дори след казаните със задавен глас на Наталия "това е последното предаване' ,не вярвам !!!!!??? И пак да попитам : рейтинг ? грешно избрана телевизия ?Или просто да виждаш как някой прави добрини е просто PR ,реклама или както там се нарича.....????Ми да правят реклама ,ми да си правят PR ,щом помагат и сбъдват мечти къде е проблема???? Аз искам да знам кои са хората с пари,които помагат,и искам да им се прави реклама! Какво като е комерсиално,поне не е фалшиво,и лицемерно...... Съжалявам за тежките думи,ако съм обидила някой от екипа на това предаване,аз не разбирам много от продуцентски работи и рейтинги ,ама гледам доста телевизия и мисля ,че Магърдич Халваджиян би подал ръка на този проект ....и без това всичко,което прави е печелившо:)))) п.с. Леле едвам му написах името :))) Хайде ,дайте идеи и съвети във всички социални мрежи/и не само/ как да помогнем на ТОВА ДОБРО да не свършва!!!

 • petya_spa

  Това е НАЙ-СТОЙНОСТНОТО предаване в Българския ефир! Не просто предаване - това е ИНСТИТУЦИЯ НА ДОБРОТО! Инициатива, която докосва, зарежда и заразява всички хора, които имат сърца, за да могат да помагат и да са съпричастни! А за хората, които са в нужда, връща вярата и надеждата, насърчава желанието за живот! Предаването не просто събира дарения от съпричастни хора, то реализира възможностите и мечтите на хората, не просто им осигурява една събрана сума, а им подава начинът, по който да продължат да се борят за щастието си! България има нужда от това позитивно зареждане, няма нужда от сензации, криминални и стресиращи новини, елементарни лайф шоута... България има нужда да вижда реализацията на доброто, вярата, човещината, чистата любов... непреходните ценности...всичко това го прави "Предай нататък". Нека "Предай нататък" не спира! Ако все пак се спре предаването, не разбираме и не подкрепяме съображенията за спирането, но благодарим на екипа и продуцентите за светлия лъч и с огромно признание им казваме, че мисията им е успешна - предаваме нататък! Успех и очакваме следващите ви благородни инициативи!!!

 • Nora1234

  Последно за 2014 г. надявам се ......т.е . на 3 януари трябва пак да го има ...или аз нещо не разбрах.....??????

 • kristeto

  защо спират предаването??????????????????????????едно хубаво нещо имаше и те го прекъсват..........защо????????????????????/

 • kristeto

  Искам да изкажа своето възхищение към екипа на това невероятно предаване!Ако "Българската Коледа" се случва един път в годината,то Наталия Симеонова и останалата част от екипа на предаването ПРЕДАЙ НАТАТЪК, го правят всяка седмица!Незная дали има други хора,които да са сторили толкова добрини!Не спирайте.....Благодаря Ви за НЕВЕРОЯТНОТО ПРЕДАВАНЕ......Нека да продължим да ПРЕДАВАМЕ НАТАТЪК.....нека правим само добрини!!!!!! Благодаря Ви!!!!!Искам да продължа да Вигледам всяка събота!!!!!!Вие сте пример,че винаги има надежда,винаги има изход!!!!

 • palm_boy

  mila nataliq haresvam va6eto predavane no i az imam nyjda ot vas no neznam kude da vi pi6a za moqta istoriq molq kajete mi kude moga da vi napi6a istoriqta si 4akam otgovor

 • veesseetto

  Много ми харесва историята на Александър Стефанов-"Апостола "Тази история е нещто,не виждано и не чувано.Благодаря ви на целия екип,че показахте такива уникални и велики хора! Преклон пред тях,това е нещто уникално и невиждано!!!

 • latinka bojilova

  Otkade mojem da si kupim biju ot momi4eto ot epizoda na 11.10.2014,koito gi pravi ra4no i sa mnogo krasivi