За предаването

Реклама



"Предай нататък" е телевизионен проект, създаден в отговор на нуждата на зрителите от повече програми, които не само вдъхват оптимизъм и зареждат с положителни емоции, но и оказват реална подкрепа на обикновените хора във все по-трудното им ежедневие. Предаването се фокусира върху индивидуалната  история и се стреми към нейната позитивна промяна. С "Предай нататък"  bTV  се обръща към своите зрители и техните проблеми и желания с цел да помогне за решаването и осъществяването им, да покаже, че съпричастността и състраданието не са химера, а действителност в България.

В "Предай нататък" зрителите ще съпреживеят вълнуващите истории на обикновените хора. В предаването всеки, който иска да направи добро на свой близък, роднина, приятел, съсед или дори непознат, може да осъществи най-голямото му желание и да помогне да реши проблема му. Достатъчно е само да изпрати писмо до [email protected] и да разкаже историята на човека, на когото иска да помогне. Водещата на предаването и нейният екип ще се опитат да окажат помощ и да донесат усмивка на своите герои.

Независимо дали става въпрос за човек, който живее в отчайваща бедност или за някой, който мечтае да заведе любимия си човек на мечтано място; дали искате да усмихнете възрастен човек, живеещ в самота; да подадете ръка на свой приятел, преживяващ труден момент, или на напълно непознат, чиято болка ви е трогнала, пишете на екипа на "Предай нататък". Ние вярваме в доброто.

Повярвайте и вие!

 

Водещ

Наталия Симеонова е дипломиран журналист от факултета по Журналистика и масови комуникации на СУ "Климент Охридски". Учи "Психология" в същия университет. Работила е в Българската национална телевизия като водеща на младежкото предаване "Формула 5", а по-късно като автор и водещ на музикалното предаване "Рококо".

Пробвала се е като репортер и водещ на новини, както и като редактор на политическото предаване "Посоки", но бързо е разбрала, че човек не може да избяга от себе си…

И ето я в свои води на сцената на шоуто "Море от любов". Освен че е лицето на предаването, Наталия участва и в подбора на историите, както и в подготовката на сценария. Тя е зодия Водолей, майка на 13-годишната лъвица Виктория.

 

Екип

 

Продуцент:
Изпълнителни
продуценти:
Водещ:

BTV Media Group

Harbour Island Records
Даниел Ризов
Юрий Коцев

Наталия Симеонова

Режисьор:Редактори:Координатор:

Иван Шадов

 

Наталия Симеонова
Влади Фиданова
Диана Хаджийска
Христина Динкова-Хрупи
Мая Наскова

 

Светозара Йорданова

Асистент режисьор:Отговорен оператор:Оператори:

Мария Шадова

Борислав Стоянов

Димитър Скобелев
Калоян Божилов

Оператор кран:Фарт:Стедикам:

Стефан Желанков

Мартин Коцев

Иван Иванов

Технически организатор:Монтаж:Втори режисьор:

Цветан Велков


Антония Ангелова
Дамян Дамянов
Димо Петков

 

Милена Калева

 

Транспорт:Прически:Грим:

Костадин Мирчев
Николай Янков

Ива Славкова

Свилена Колева

Връзки с обществеността:Бранд мениджър:
Делегиран продуцент
за bTV:

Галина Джорева

Мария Лазарова

Диана Кръстева