.

Дани Петканов ще провокира Деси и Сашо да разкрият своите неподозирани таланти в първото предаване за новия сезон на "Преди обед"

Нов сезон, ново студио и нова двойка седмични коментатори. Актуалните теми ще обсъждат актрисата София Кузева и Здравко Желязков от дует „Ритон“.

На живо: питка за късмет ще ни замеси Рори Милър, емблематичен участник в „Мастършеф“, който прекара 1 седмица в селски дом, за да усвои български рецепти.  

Електрическите тротинетки – новата градска истерия.

Какво стои в основата на тяхното здраво и щастливо семейство, ще ни разкажат специалните гости в първия ни ефир - актрисата Стефка Янорова и нейният съпруг, хирургът д-р Петър Трендафилов.

Преди началото на учебната година ще започне новата ни поредица „Отново в клас“, в която популярни личности ще се върнат в своите класни стаи и ще ни разкажат истории от ученическите си години. Първи на своя чин ще седне баскетболният треньор Тити Папазов.

Да живееш на ръба на лудостта. Южноафриканецът Франсоа Гробелар за опасните каскади в холивудските блокбастъри.

Даниел Петканов ще провокира водещите Деси и Сашо да разкрият своите неподозирани таланти в серия от забавни предизвикателства.

Треньорът Лили Стефанова ще ни върне в 80-те със звездите на аеробиката в България.