Как да предпазим децата си от педофили в интернет

На 7 февруари в „Преди обед“ очаквайте още...

Реклама

Темите в "Преди обед" на 7 февруари:

Кирил Мирков – българинът, който получи номинация за престижни холивудски награди за визуални ефекти.

Ексклузивната среща с екстремния швейцарец Фреди Нок продължава: Колко пъти се е разминавал със смъртта и как се готви да ходи по въже на 10 хиляди метра над земята, където температурата е минус 50 градуса? И още: Как Деси Стоянова изпита на гърба си малко от това, което предстои на Фреди.

В поредицата „Гр@мотни“: Как да предпазим децата си от педофили в интернет?

От треньор по футбол, през служител в бар с престъпници и наркопласьори, до шофьор на ТИР в САЩ – невероятната съдба на Теодора Тодорова-Морган.

Как прабългарите са провеждали своите боеве и конни езди – гостуват ни инструкторът и художник Димитър Труканов-Трукан и 11-годишният му син, които ще покажат как се стреля с лък.

Тайната на древните идоли по нашите земи и историята на статуетка, открита край Ямбол, наподобяваща "Мислителят на Роден", но сътворена 5000 години по-рано.

В поредицата "Един срещу друг на кулинарната арена" ще видим гурме двубоя между участниците от първия и третия сезони на MasterChef – Симеон Червенков и Цветомир Савчев.

Споделете мнението си за актуалното от деня със седмичните коментатори – PR специалиста Наталия Димитрова и поп певецът Рафи на страницата във Фейсбук.

Последни

Реклама