.

Как е създаден хитът на братя Аргирови „И замирисва на море“

На 18 октомври в „Преди обед“ очаквайте още...

Снимка: bTV

Темите в "Преди обед" на 18 октомври:

Какво се случи във „Фермата“ след падането на стената между сиромаси и чорбаджии, как една пуйка стана ябълката на раздора при богатите и дали пред очите ни ще се роди нова любов? За всичко интересно в петия сезон на риалитито ще си говорим с PR специалиста Ива Екимова, психолога Ани Владимирова, бившата фермерка Елена Андреева и „поразяващата уста“ от „Сървайвър: Камбоджа“ – Йорданка Ангелова- Йори.

Да се ожениш сред черни пясъци, огромни ледници и под Северното сияние. След два неуспешни опита за сватба семейство Хитрови избират Исландия за своя най-важен момент.

В минутите за мода: Как да комбинираме неочаквани неща в облеклото си? Съветите на стилиста Антония Йорданова.

В поредицата „Разкажи ми песен“ Косьо Филипов ще разкрие каква е историята на вечния хит на братя Аргирови „И замирисва на море“.

Премиера в „Преди обед“: Има ли Ицо Хазарта хора навсякъде? Отговор в новата му песен.

Актуалните теми за разговор тази седмица подбират блогърът Красимира Хаджииванова и актьорът и продуцент Башар Рахал. Включете се с мнение на страницата на „Преди обед“ във Фейсбук.

Братя Аргирови: Ако направим добра песен, ще се завърнем на музикалната сцена Защо Светослав напусна красивата Норвегия и се завърна завинаги в България