Как е създадена баладата „Край реката редят се, редят се тополите...“

На 25 октомври в „Преди обед“ очаквайте още...

Реклама

Темите в "Преди обед" на 25 октомври:

Секс, годеж и дуел на честта. Събитията от седмицата във „Фермата“ коментират водещият и продуцент Андрей Арнаудов, PR специалистът Ива Екимова, рапърът Енчев и родолюбецът Ивайло Шопски.

Ще посетим село Хвойна, за да проверим как живее Кристияна Брънзалова след участието й в шоуто. За уроците, които научи, и за каузата да създаде регистър на сградите с уникална архитектура в Родопите.

Как да релаксираме пълноценно и да живеем по-хармонично според принципите на аюрведа? Репортерът Цвета Макгрегър ще ни отведе в турския курорт Бодрум, където един индиец прилага древното знание.

Романтиката в градския стил – как да съчетаваме волани, къдрици и плисе в ежедневието, показва стилистът Антония Йорданова.

В минутите за пътешествия дестинацията е далечна и екзотична Танзания. За срещата им с жирафи, слонове, опасни комари и модерни танци, разказват Вера Петканичин и Апостол Дянков.

В поредицата „Разкажи ми песен“ Косьо Филипов ще разкрие любопитната история на емблематичната рок балада „Среща“ на „Щурците“. 

Последни

Реклама