Как жените да избягат от връзката с насилник, преди да е станало късно

На 22 ноември в „Преди обед“ очаквайте още...

Реклама

Темите в "Преди обед" на 22 ноември:

Кой е архитектът на Централните софийски хали и зад кои сгради стои името му?

Има ли профил насилникът и как жените да избягат от токсична връзка, преди да е станало късно? Опит споделя световнопризнатият експерт по човешки взаимоотношения, израелският писател и философ, професор Аарон Бен Зеев.

И още: Докога на всеки две седмици една българка ще става жертва на домашно насилие с фатален край? За преживяното говори Радилена Миткова от „Фермата“. Гостуват още психологът Мария Чомарова и блогърът Красимира Хаджииванова.

В „Духът на здравето“ с д-р Неделя Щонова: що е то емоционална стоматология и каква е ролята на храната за красивата усмивка?

В „Като на кино“ с критика Деян Статулов: Робърт Де Ниро в отбора на ергените, Том Харди с признание от Бъкингам и отблизо с режисьора на „Властелинът на пръстените” Питър Джаксън.

Един актьор и 17 роли. Как студентът Петър Байков влезе в кожата на Злодеида и заговори с гласа на Анджелина Джоли в „Господарка на злото“?

Седмични коментатори по актуалните теми са дипломатът Юлияна Антонова-Мурата и музикантът Пейо Филипов. Включете се в разговорите с тях на страницата във Фейсбук.

Последни

Реклама