Как живеят днес победителите от предишните сезони на „Фермата“

На 13 септември в „Преди обед“ очаквайте още...

Реклама

Темите в "Преди обед" на 13 септември:

Ексклузивна среща с Флаш Гордън! Гостува ни кино легендата Сам Джоунс!

Как живеят днес победителите от предишните сезони на „Фермата“ и в какво вложиха спечеленото? В село Бъта ни посреща Стоян Спасов – победителят от втория сезон.

И още: Първи скандали, лишения и един прозорец между бедни и богати във „Фермата“. Събитията през седмицата през погледа на бившия участник Крум Савов, PR специалиста Ива Екимова, актрисата Красимира Демирова и водещия Андрей Арнаудов.

В минутите за мода със стилиста Антония Йорданова. Завръща ли се френският маникюр и какви са тенденциите за предстоящия сезон?

Пътешествие до Шанхай. Редакторът Ирина Денева за нестандартния мегаполис, който привлича милиони туристи от цял свят. Брачен пазар, изоставена кланица, влак, който левитира и кулинарни перипетии.

В новата поредица „Разкажи ми песен“ Косьо Филипов ни разкрива историята на хита „Най-щастливият ден“ на група „Контрол“.

Актуалните теми тази седмица подбират и коментират певицата Теди Кацарова и писателят Георги Блажев. Включете се с мнение на страницата на „Преди обед“ във Фейсбук.

Последни

Реклама