.

Нова мода – парти за развод

На 7 ноември в „Преди обед“ очаквайте още...

Снимка: iStock

Темите в "Преди обед" на 7 ноември:

Нова мода – парти за развод. Защо тържествата на раздяла стават все по-популярни и какъв ефект имат върху разбитото сърце?

Магията на цирковите номера с Коле Китанов от шоуто „България търси талант“.

Постижим ли е балансът между семейството, бизнеса и пътешествията? Личната си формула споделя новата „Мисис България Свят“ - Мира Стоянова.

В „Духът на здравето“ с д-р Неделя Щонова – история за любов, високотехнологична медицина и чудеса. Как една жена успя да спаси живота на своя съпруг и какво е състоянието му, след като се подложи на сложна сърдечна операция?

След премиерата на филма „Доза щастие“ – за аплодисментите и каузата разказва актьорът Димитър Николов.

В минутите за кино с критика Деян Статулов – коя е най-обсъжданата двойка в Холивуд, в каква роля влиза Лейди Гага и защо Стивън Спилбърг избра да снима филм за музикалните легенди „Би Джийс“?

Китаристът Мирослав Иванов с премиера на нов видеоклип.

Актуалните теми тази седмица избират и коментират актрисата Валентина Каролева и журналистът Косьо Вълков. Включете се с мнение на страницата във Фейсбук.

Сашо Кадиев - на турне в САЩ, Деси Стоянова - в компанията на известни кавалериОбичани актьори, певци, журналисти и лица от ефира на bTV сядат в стола на водещия на “Преди обед” от 7 ноември