Симеон, Стефан и Аврам от MasterChef стартират кулинарна поредица в "Преди обед"

"Мастърите в кухнята" ще предлагат изискани рецепти с евтини продукти от 8 февруари

Реклама

Любимото трио от първия сезон на кулинарното шоу MasterChef по bTV - Симеон Червенков, Стефан Стефанов и Аврам Големечков, ще предложат на зрителите на bTV интересни рецепти за гурме ястия с евтини продукти в поредицата "Мастъри в кухнята" в "Преди обед".  Ценителите на добрия вкус ще гледат техните идеи и хитринки в кухнята, и ще чуят забавните им готварски истории в понеделник след 10:00 часа.

Първият MasterChef на България и неговите колеги ще стартират поредицата "Мастъри в кухнята" в "Преди обед" на 8 февруари, когато Симеон ще постави въпроса защо българите рядко готвят с пуешко. Освен диетично и достъпно като цена, този вид птиче месо съдържа големи количества витамини от групата В, които предпазват от сърдечно-съдови заболявания и рак, регулират нивото на кръвната захар, а селенът е мощен антиоксидант.

За да развенчае схващането, че пуешкото месо е прекалено "сухо", победителят в любимото кулинарно шоу на България ще покаже как се приготвя вкусна и диетична салата от рукола, пуешко филе и лимонен винегрет. Чрез няколко лесни стъпки и в компанията на добри приятели, Симеон ще създаде експлозия от цветове и балансирани вкусове, която ще засити всички сетива – при това на цена под 5 лева за порция. Какви трикове прилагат Аврам и Стефан, за да превърнат готвенето в забавление, как Симеон е използвал наградата от 100 000 лева и как да впечатлим най-близките си с храна на MasterChef ниво? Това и още много забавления очакват зрителите на bTV на 8 февруари след 10 часа в "Преди обед".

Последни

Реклама