Златка Райкова в ролята на майка, дизайнер и актриса

На 12 април в "Преди обед" очаквайте...

Реклама

На 12 април в "Преди обед" ще видите:

За какво говорят всички от понеделник до петък? Седмични коментатори на актуалните теми от деня ще бъдат актрисата Мая Бежанска и журналистът Боби Ваклинов.

В световния ден на авиацията и космонавтиката: среща с дванадесетокласничката Татяна Иванова, която мечтае да стъпи на Марс и да стане първата българка в Космоса.

Да, шеф! Започваме нова кулинарна поредица, в която всеки зрител може да се научи да готви като професионалистите. Всеки понеделник и петък в студиото ще гостуват доказани имена, а в домашната кухня успоредно любители от цялата страна ще могат да усвояват техники и да покажат техните умения. Първи своят висш пилотаж ще покаже шеф Джун Йошида.

Златка Райкова в ролята на майка, дизайнер и актриса.

Една жена начело. Рая Пеева ще ни срещне с най-младия директор на държавен културен институт у нас – Маргарита Мачева.

Живата статуя по улиците на Европа. Как Надежда стана Ащон Ка и какво й носи международен успех?

Една майка показа усмивката, която дълго бе крила. 52-годишната Рени се среща със стилист, гримьор и фризьор по пътя на своята трансформация в „Променените“.

От Неделино до Манчестър и обратно. Историята на фотографа с име на кънтри звезда - Кристофър Русев и клипът, споделен от Мария Бакалова и Ивет Лалова, който събра милиони лайкове онлайн.

Последни

Реклама