Николаос Цитиридис: Прекарах лятото като лятна вакация

Любовта към музиката винаги е съществувала в живота ми. В осми клас си направихме хеви метъл банда със съучениците ми.

Реклама

“Обичам да правя неща, които са свързани с ритъмa, защото ритъмът на думите, на музиката и на живота ни кара да подскачаме, да се замисляме и да носим емоция”, споделя водещият Николаос Цитиридис в съботния брой на в.24 часа. Цялото интервю четете в онлайн изданието на вестника, а тук можете да видите част от него >>

MC Greka, Додо, Николаос. Всички те имат фенове в различни сфери и са пожънали успехи с нещата, които правят. Но имат едно общо нещо - че са един и същи човек.

Николаос Цитиридис вече е достатъчно известен, откакто стана водещ на вечерното шоу на bTV, което носи неговото име.

Много преди това обаче шоуто е било в кръвта му и той го е показвал по различни начини - чрез рап парчета, които измисля на момента в творчески дуели с други рапъри, писане на ревюта на вафли, или като стендъп комедиант на сцената на Комеди клуб. Но едно е ясно - само в едно поприще на таланта и творческия заряд на Цитиридис им е тясно.

"Давам си сметка, че са много образите, които съм развил през годините. Дали ще е ревюта на вафли, дали ще е Додо от “Комеди клуб” или MC Greka, който обича да си прави шеги с музиката...", казва тв водещият на вечерното шоу на bTV.

"Любовта към музиката винаги е съществувала в живота ми. Едно време, като бях малък и седях у нас по цял ден, повече разчитах на радиото, отколкото на телевизията, а пък компютър въобще нямах. Обожавах да слушам радио, от там започнах да се вълнувам, да следя класации, да се интересувам от изпълнители и да си намирам любимци. След това, когато човек влезе в гимназията, се заформят групички, най-често на базата на музикални предпочитания. В осми клас попаднах в групата с метълите и лека-полека си направихме хеви метъл банда с мои съученици. И оттогава не съм спрял да създавам музика и да репетирам. В 11 клас спряхме да репетираме, но аз продължих да свиря на барабани, преди две години ходех на уроци по пеене. Обичам да правя неща, които са свързани с ритъма, защото смятам, че ритъмът на думите, на музиката и на живота ни карат да подскачаме, да се замисляме и да носим някаква емоция", разказва Цитиридис. Затова не е случайно, че това лято той смени телевизионното студио със звукозаписното и направи дуетна песен с Мила Роберт. Идеята се появява почти на шега, след нейно участие в "Шоуто на Николаос Цитиридис”. 

"Прекарах го като лятна ваканция, общо взето. Успях да отида до българското море - в Лозенец, a през останалото време събирах сили, почивах си вкъщи и като един ученик играх на компютърни игри и се забавлявах сам вкъщи. Много скучно лято, ако трябва да бъда честен. Но беше време за равносметка - да видя какво сме направили миналия сезон, да изчистя грешките за себе си и се надявам да не си личат в следващия сезон", казва той. Затова гледал, изследвал и анализирал всичко, с което се занимава.

"Беше направена равносметка. Не смятам, че съм направил нещо, което не е баш, по-скоро имах времето да осъзная някои неща”, казва водещият.

Сега Николаос е зареден с още повече енергия и ентусиазъм за новия сезон и няма търпение той да започне. Първата му среща със зрителите e в понеделник, 7 септември, от 22:30 ч. в ефира на bTV.

Последни

Реклама