"НИКОЛАОС +" - новият елемент в "Шоуто на Николаос Цитиридис"

Водещият на шоуто излиза от студиото, за да влезе в различни и най-неочаквани роли още тази вечер по bTV

Реклама

Най-новият забавен елемент в "Шоуто на Николаос Цитиридис" – "НИКОЛАОС +" ще се излъчи за първи път в Деня на шегата, 1 април, от 22:30 ч. в ефира на bTV. Всяка седмица, поредицата ще представя чаровния и артистичен водещ на късното шоу в съвсем неочаквани роли и в най-различни, комични ситуации извън студиото.

В предизвикателствата заедно с него ще се впускат както известни лица, така и съвсем непознати за ефира герои. Сюжетите в "НИКОЛАОС +" ще са много разнородни, весели и благородни – от срещи на Николаос с деца на известни българи, за които обаче водещият не подозира чии деца са, до забавни състезания с любимци на публиката. В рамките на "НИКОЛАОС +" феновете на шоуто може дори да се срещнат лично с Николаос - във всеки един момент и на най-неочаквани места в града. Срещите винаги ще са забавни и изненадващи както за зрителите, така и за водещия.

Гледайте "Шоуто на Николаос Цитиридис" всяка делнична вечер от 22:30 ч. по bTV, а за още забавни моменти последвайте предаването и в социалните мрежи - Facebook и Instragram.

Последни

Реклама