Николаос – Животът като Шоу

Добре ми е с тази мечта, която живея

Реклама

Николаос-Теодорос Илиас Цитиридис или просто Николаос – харизматичен, уверен, достатъчно известен и сбъдващ мечтите си една след друга. От “Лицата на града” успяха да го измъкнат от дългата му януарска TV “обедна почивка” за импровизиран разговор и една неподправена фотосесия.

Вижте какво сподели той в навечерието на новия сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис”, което стартира отново в ефира на bTV на 1 февруари от 22:30 ч. всяка делнична вечер. Предлагаме ви част от интервюто:  

Привет, Николаос! Как започна за теб 2021? Какъв късмет ти се падна от баницата?

Има едно поверие, което казва, че годината и месеците в нея ще бъдат като първите 12 дни от новата година. Ако това е така, то мен ме очакват едни невероятни 12 месеца през 2021-ва. Самият късмет от баницата подсказа това – падна ми се „Ще купуваш биберон“. Аз писах късметите и ги написах така, че да има повече от един смисъл. За тази година се надявам да купувам биберон на детето на близък приятел. Нататък ще видим, в момента мисля и се чувствам като предизборен плакат – работа, работа, работа.

Какъв мечтаеше да станеш като пораснеш? (Виждала, съм че свириш на барабани)…

Когато бях малък, исках да правя точно това, което правя днес. Никой не ми вярваше, когато казвах, че някой ден ще имам мое си предаване, но ето ни днес тук. Сега аз не вярвам, че всичко това се случва наистина. Барабаните са ми пубертетската любов, която ръжда не хваща. Още ме сърбят ръцете да хвана палките, но нямам време, нямам и барабани. Свиренето в метъл банда беше проектирано от пуберските ми мечти да бъда рокстар и с групата ми да бъдем като Лед Зепелин и Деф Лепард. Двама от бандата още се занимават с музика, но не са рокстари. Значи не съм се минал. Добре ми е с тази мечта, която живея.

Какво ти донесоха славата и Шоуто?

Славата и шоуто ми донесоха контакти, приятели, неприятели, пари и ноу хау. Начертаха ми един цял нов път. Знанията, които придобих за последната година, не могат да бъдат научени в нито един университет или училище. Работата в тази сфера, особено на оборотите, на които с екипа бачкаме, може да те научи на безброй неща. От чисто техническите като това как да се самоокабеля и напудря, до това как работи психологията на зрителя и рекламодателя. Шоуто и славатa ми донесоха и още много верни фенове, които ценя искрено, целувам ги даже, да си знаят. 

В колко часа ставаш сутрин?

В момента съм в почивка и ставам към 11, но днес куриерът ме събуди в 08:50 часа, което трябва да е подсъдно, тъй като е събота. Иначе сутрин за работа ставам към 08:30. В зависимост от настроението си пускам или “Taзи сутрин” и малко “Преди oбед”, или на Slayer – Repentless Death.

Цялото интервю можете да видите тук.

Последни

Реклама