Пет класически приказки в съвременен коронавирус-вариант звучат в “Шоуто на Николаос Цитиридис” за лека нощ

Петата нестандартна приказка, част от “Национална седмица на детската книга”, ще чуем тази вечер по bTV

Реклама

Четене на приказки за лека нощ е новият номер на Николаос Цитиридис всяка вечер в края на шоуто му по bTV. Те звучат в нов, съвсем различен, съвременен, епидемично-коронавирусен, смешен вариант. Дотук зрителите на шоуто се забавляваха с чудни вариации по приказкитe за “Хензел и Гретел”, Червената Шапчица”, “Белоснежка и Червенорозка” и “Снежка”, а тази вечер (вторник) от 22:00 ч. по bTV е ред на последната от петте приказки – неузнаваем вариант на класическата “Пепеляшка”. Можем само да гадаем, в какво ще се превърне каляската на Пепеляшка, когато часовникът удари полунощ, като имаме предвид как Баба Яга попитала Хензел и Гретел, дали са си измили ръцете, преди да опитат от Захарната й къщичка.

Нестандартна и забавна, инициативата с четете на приказки в шоуто е в подкрепа на “Национална седмица на детската книга”, в която водещият Николаос Цитиридис ще се включи и извън ефир. На 3 юни от 15:30 ч. на живо в платформата URBO, деца и родители ще могат да се срещнат с любимия си Николаос - да четат и да се забавляват заедно с него. bTV e основен медиен партньор на събитието, а със специални четения и срещи в тазгодишната “Национална седмица на детската книга” се включват още любими водещи от ефира на bTV – Антон Хекимян, Станислава Цалова и Флорина Иванова.

В четенето с Николаос Цитиридис на 3 юни от 15:30 ч. на живо в URBO, можете да

запишете детето си безплатно тук: https://urboapp.com/…/e3525-reading-with-nikolaos-tsidiridis

Toва е третото издание на кампанията, посветена изцяло на децата, които обичат да четат и мечтаят да пишат и ще се проведе от 1 до 7 юни в нов актуален формат – онлайн в платформата URBO. Участие ще вземат едни от най-големите имена в българската литература, музиканти, артисти, художници и някои от най-обичаните и популярни лица от ефира на bTV.

“Шоуто на Николаос Цитиридис” е тази вечер от 22:00 часа по bTV, a ето и кои са гостите от вторник до четвъртък >>

Последни

Реклама