"Щипка сол" е телевизионно кулинарно шоу по bTV, в което готвим заедно и се забавляваме, създавайки различни кулинарни изкушения

Реклама

"Щипка сол" е телевизионно кулинарно шоу по bTV, в което готвим заедно и се забавляваме, създавайки различни кулинарни изкушения.

То е вълнуващо, актуално и интересно. Посветено е на храната като начин на живот и забавление.

За първи път в националния ефир зрителите реално ще участват в предаването със собствените си кулинарни умения. Всеки любител на добрия вкус ще може да покаже на какво е способен в кухнята чрез директна Skype връзка в ефир. Силвена ще наблюдава любителите готвачи от студиото си, в което ще й гостуват любими лица от публичното пространство.

Във всяко издание на "Щипка сол" зрителите ще трябва да приготвят тристепенно меню за четирима. В добрата компания на своя гост и публиката Силвена Роу ще показва интересни и полезни трикове, които улесняват приготвянето на ястията. Рецептите ще бъдат предварително публикувани онлайн, а крайният резултат от тях гарантирано ще носи удовлетворение с идеалната комбинация между лесно изпълнение и истинска оригиналност. "Щипка сол" ще покаже на зрителите как да се забавляват, докато приготвят перфектната вечеря за своите приятели, използвайки само продукти, достъпни във всеки супермаркет.