Кой командва вкъщи и нужно ли е да има командващ? - Част 1

Реклама

Взаимоотношенията между двойките в „Смени жената“ са на фокус и в рубриката „Загубени в превода“ по радио N-JOY всеки вторник от 9 часа. Психологът Елена Димитрова–Ангелова и водещият Инспектор N-JOY (Генчо Генчев) коментират ключовите моменти, различните гледни точки и рецептите за семейно щастие на двойките от световния риалити формат.

Елена Димитрова–Ангелова е психолог с дългогодишна практика и богат опит с теми, свързани с личното развитие и самоусъвършенстването, взаимоотношенията, родителството, партньорството, отглеждането на здрави и щастливи деца, трудното зачеване. Всяка седмица, заедно с Инспектор N-JOY дебатират върху най-интересното, поучително и вдъхновяващо, което се случва всяка сряда в „Смени жената“ от 21 часа по bTV.

Генчо Генчев ,още познат като Инспектор N-JOY, се превърна в емблематично име в радиоефира. Той част от екипа на радио N-JOY от  насам. Всеки делничен ден от 7:00 до 10:00 часа Инспектор N-JOY дава летящ старт на деня ви в ефира на най-голямата музикална радиостанция в страната. Инспектор N-JOY доказва, че утрото може да е забавно и че натовареният трафик е идеално време за почивка.