Актрисата и сценарист Христина Апостолова ще води 3D студиото на Survivor: Камбоджа от 15 септември по bTV

Реклама

От 15 септември в 3D студиото на Survivor зрителите на bTV ще имат възможността да разберат повече за претендентите за титлата „единственият оцелял” в мистична Камбоджа. Водещата на „Студио Survivor: Камбоджа” Христина Апостолова ще разкрива интриги, любопитни ситуации, прекрасни гледки и допълнителна информация за 23-те звезди и фенове. Зрителите ще видят подробности и коментари за островите и взаимоотношенията между играчите от гледната точка на професионалиста, участвал в целия снимачен процес.

В рамките „Студио Survivor: Камбоджа” Христина ще разкрие тайните за това как участниците изпробват късмета си и се опитват да стигнат до финала. Или всичко за най-тежкия, най-лудия и най-вълнуващ Survivor до момента. Сила, воля, издръжливост, интелект, хладнокръвие, дори кауза, но и голяма доза стратегия ще покажат 23-мата приключенци. Но през погледа на водещата, зрителите ще направят съпоставка между мотивацията и поведението им в играта, в лагера, в социалната среда и индивидуалните интервюта.

 

Христина Апостолова е телевизионен и радиоводещ, текстописец, сценарист и главен редактор на риалити шоуто Survivor, „Комиците“ и на едни от най-успешните български сериали на Dream Team, сред които и „Столичани в повече“. Завършила е актьорско майсторство във ВИТИЗ, изявявала се е на сцените на „Театър 199” и „Драматично - куклен театър Враца”, а в момента участва в постановката „Скакалци“.