Първият етап на кастингите за Survivor по bTV събра над 12 хиляди желаещи

Адвокати, военни, учители, спортисти, фотомодели, бизнесмени, държавни служители, хора от всякаква възраст и професия направиха своята заявка за място в приключенското риалити

Реклама

Само за месец желаещите да се включат в най-очаквания риалити формат в България надхвърлиха 12 000 души. Завръщането на Survivor по bTV предизвика еуфория, както в страната, така и в чужбина.
 

Кандидат-участниците са готови на всичко, за да станат част от най-екстремното предизвикателство в родния ефир. Авантюристите заявиха, че нищо не е в състояние да застане на пътя им към екзотична Азия. Те ще се научат да плуват, ще прекъснат следването си, ще напуснат работа, дори ще отменят сватбата си, за да имат шанса да бъдат част от предизвикателствата в Камбоджа. Един от тях дори е съгласен да пропусне оставащите мачове на своя клубен отбор във Висшата лига.

Припомнете си моменти от предишните сезони >>

Адвокати, военни, учители, спортисти, фотомодели, икономисти, бизнесмени, държавни служители, хора от всякаква възраст и професия направиха своята заявка за място в Survivor. Но те ще се изправят пред още предизвикателства преди да се качат на самолета към екзотичния остров.

Кои са победителите от предните четири сезона >>

Всеки претендент ще премине през серия от специализирани физиологични и психологични тестове. Те ще се проведат от доказани експерти, които ще гарантират, че в Камбоджа ще отидат не само най-колоритните, но и най-подготвените и адаптивни претенденти.