Актьорът Тончо Токмакчиев гост тази неделя в ток шоуто на bTV „Търси се...“

Реклама

Актьорът Тончо Токмакчиев ще е гост тази неделя в ток шоуто на bTV „Търси се...“. За преломите в съдбата, за вечния оптимизъм, загубите и новото щастие в живота, актьорът откровено ще сподели своите мисли пред водещите Меги и Нели.

В началото на предаването той ще се срещне с човека, който му дава най-големия шанс в театъра и телевизията – режисьорът Теди Москов. „Забелязах Тончо още като съвсем млад в бургаския театър и когато видях неговата игра на сцената, поисках да го имам в моята трупа“, споделя режисьорът.

В едно от редките си интервюта за телевизия своите емоции, уважение и любов ще признае неговата съпруга Нели, която също е актриса. Двамата се срещат на сцената и първоначално между тях няма много топли отношения. Как печели сърцето й Тончо – ще разберете в „Търси се“. „Той е много емоционален, на моменти дори избухлив, аз съм по-спокойната. Щастлива съм заради много години, в които сме заедно. Той е най-близкият ми човек, с когото сме минали и през много трудни и през много щастливи моменти“, искрено споделя Нели.

Най-голямата изненада за Тончо Токмакчиев ще бъде срещата с дъщеря му Таня, която живее в Барселона, а преди 9 месеца го направи дядо на прекрасната Сесилия. „Липсват ми моментите, в които всяка вечер сядахме заедно на масата и споделяхме преживяванията си от деня. Като дядо е много щастлив, но засега доста плах, защото се притеснява, че Сесилия е още съвсем малка“, казва Таня. Любимите моменти и на двата са, когато са заедно в планината, а Тончо е покорил почти всички върхове в България.

Към най-трудния момент - внезапната загуба на баща му – големият художник Ненко Токмакчиев, ще го върне брат му Ангел. „Баща ни буквално издъхна в ръцете му съвсем внезапно. Те имаха много силна духовна връзка  и за по-важните си решения Тончо винаги се съветваше с него“, с болка споделя Ангел Токмакчиев.

Един забавен поглед към личността на Тончо ще прибави и актрисата Албена Колева, която ще го провокира да изпее оперна ария, а зрителите ще стана свидетели на невероятния певчески талант на актьора.

Последни

Реклама