Биляна Гавазова тази неделя в „Търси се“

Биляна Гавазова, водещата на „Чети етикета“, пред Меги и Нели, 4 февруари, 11:00 ч., bTV

Реклама

Водещата на „Чети етикета“ Биляна Гавазова  е гост в токшоуто „Търси се“ тази неделя. На 4 февруари от 11:00 ч. по bTV зрителите ще видят в различна светлина едно от лицата на „Тази сутрин“.

Валя Гиздарска и Искра Владимирова, колеги на Биляна в сутрешния блок, я описват като войник и като много открит човек, който не се отказва от никакви предизвикателства в професията. Мариета Николаева не крие възхищението си от нейната дисциплинираност и това, че никога не показва, че е изморена.

 

Тодор, спътникът на Биляна в живота, разказва за тяхното запознанство, за любовта,  пламнала  след 10-годишно приятелство в обща компания, за щастието с детето им, за новото жилище.  Тя иска да контролира всичко, но това не й пречи да бъде романтична, добавя Тодор. Разкрива, че вече е подарил годежен пръстен на любимата си жена, и се надява догодина да вдигнат хубава сватба. Мечтаят и за второ дете, но и според двамата моментът още не е дошъл.

 

Елмира Гавазова споделя, че е преоткрила сестра си, когато двете се разделят – едната остава в Шумен, а другата отива в София. Разказва, че преди 4-5 години двете минават през много труден период в животите си и си стават изключително близки.

Последни

Реклама