Любо Нейков разкрива вътрешния си свят тази неделя в „Търси се” по bTV

Реклама

Големият актьор, комик и продуцент Любо Нейков ще бъде гост тази неделя в „Търси се“. Това е едно от редките интервюта, които той дава и в което говори за личния си свят. Пред водещите Меги и Нели актьорът разкрива душата си, разказвайки за трудните и щастливите си моменти през последните години.               

Първата изненада за него е продуцентът Евтим Милошев, с когото 10 години са съдружници в продуцентската им компания. „Любо е много добър човек, човек на достойнството и справедливостта. Ние се допълваме по най-добрия начин, познаваме семействата си и мога да го нарека свой брат”, казва Милошев. Той ще провокира Любо да имитира Меги и Нели, а резултатът от това актьорско превъплъщение зрителите ще видят в неделя. 

Като „свой най-близък приятел и семейство“ го определят и актьорите от „Комиците“. „В живота ни последните години всички минахме през своите най-трудни моменти – Любо загуби брат си, ние с Къци - майките си. Винаги сме били най-силната опора един за друг“, признава Христо Гърбов. 

Най-вълнуваща и трогателна ще бъде срещата на актьора с неговите родители, които живеят в родния му Червен бряг. С много болка и тъга те ще го върнат към най-трудния момент в живота му – внезапната загуба на брат му. „Когато са му се обадили по телефона, че брат му е починал той не е могъл да повярва. Много тежко го преживя. Благодарение на това, че е до нас, ние живеем втори живот. Заради него, съпругата му Гинчето и малката Ани“, със сълзи на очи признават родителите на актьора. Любо също няма да сдържи болката си и през сълзи ще признае, че брат му много му липсва и никой никога не може да го замести. 

Актьорът остава и като баща за своята племенница Ина, дъщеря на брат му, която вече е студентка. За отговорността, грижите и съветите, които й дава, тя ще разкаже единствено в „Търси се“. За първи път актьорът ще говори и за своето семейство. В какво се допълват със съпругата му, колко дълго са чакали детето им и колко много щастие им дава сега 5-годишната Ани – зрителите ще научат тази неделя от 11.00ч., по bTV.

Последни

Реклама