Топмоделът Кристина Милева – за болката, майчинството и свободата, тази неделя в „Търси се“

Срещата на Меги и Нели с красивата манекенка и модел е на 18 ноември от 11:00 ч. по bTV

Реклама

Тя е млада, красива, със свобода, която струи от сърцето й. И болка, която за първи път ще сподели в ефир – в „Търси се“  на 25 ноември от 11:00  ч. по  bTV.  Топмоделът Кристина Милева е майка на две деца, но второто се ражда преждевременно, и започва страхът и ужасът дали ще оживее, какви ще са последствията, кога ще го прегърне, ще може ли да вижда и да чува.

Само майка, преминала през това да не може да прегърне детето си, месеци след раждането, може напълно да я разбере. След този труден период на безсилие и страхове, Кристина се разделя с бащата на децата си. Въпреки това тя не се предава, събира сили, грижи се за тях, работи и смело мечтае.

 

Пред Меги и Нели красавицата разказва житейската си история с любов. Зрителите ще я видят в ролята на майка  – на Кай, който е на 2,5 години, и Мия – на годинка и осем месеца. Въпреки че има две малки деца, Криси не спира да пътува и да работи.  Тя е един от менторите в новата рубрика „Новото лице“ на „Преди обед“, заедно с Диляна Попова.  

 

„Търси се“ ще срещне Кристина Милева с нейния пръв работодател Ивета Григорова, която разказва за пътя й на модел. Първо родилите й били против, защото тя все още учела в Италианския лицей, но после се съгласили. Ивет описва Криси като изключително щуро момиче, за което няма невъзможни неща. Месец след като родила второто си дете, се върнала в офиса и поискала да й осигурят ангажимент.  

 

Приятелите на Криси извън света на модата я описват като купонджийка, организатор на партита и пътувания, и човек, който не се превърнал в домошар.

 

Мариан Кюрпанов и Александра Тюркмен, най-близките й хора в професията, припомнят периода, в който Криси се влюбва във Васил, бащата на децата й, разказват за живота им  през зимата в Доминиканската република, където зачеват втората си рожба, както и за трудната им раздяла, и как въпреки това, двамата сега са в много добри отношения.

Майка й Милена Милева, която  е интериорен дизайнер, мечтае дъщеря й да поеме по нейния път, заради усета, който притежава към тази професия. Тя се справя с всичко сама и много рядко търси помощ, допълва Милена.

Последни

Реклама