Звездата на „Доза щастие“ Валентина Каролева за сълзите от мъка и щастие в „Търси се“ - тази неделя от 11:00 часа по bTV

Реклама

Новата звезда на българското кино – актрисата Валентина Каролева, която направи своя дебют в българския филм „Доза щастие“*, ще бъде специален гост в „Търси се“ тази неделя от 11:00 ч. по bTV. Тя изигра по невероятен начин ролята на своята майка – журналистката Весела Тотева, в лентата, който влезе в топ 10 на най-гледаните български филми за всички времена. За съжаление, преди заглавието да излезе на голям екран, Весела си отиде внезапно от този свят. Сега дъщеря й Валя продължава каузата на майка си в борбата със зависимостта от наркотици.

Първата изненада за актрисата ще бъде актьорското семейство на Яна Титова и Александър Алексиев. Яна е режисьор на филма „Доза щастие“ и избира именно Валя да изиграе ролята на своята майка. „Ние живяхме в Лондон заедно много време, но аз открих Валя след като прочетох книгата на майка й. И в този момент тя се превърна в любим за мен човек и в най-силния човек, който съм срещала“, признава режисьорката. „Всички мислят Валя за слаба, за крехка, а истината е, че тя доказа на всички колко много сила има събрана в нея“, допълва актьорът и продуцент Алек Алексиев.

Една от най-емоционалните срещи на Валя в „Търси се“ ще бъде със съпруга й – Александър Каролев, с когото са заедно от ученическите години. В началото любовта им се случва между Лондон и София, докато актрисата не решава да замине при любимия си. „Валя е най-добрият човек, когото познавам. Най-много й се възхищавам за начина, по който обича близките си и е готова на всичко заради тях“, казва Сашо. Двамата с Валя преминават през много препятствия, трудни моменти, но любовта им остава над всичко и днес двамата се радват на 9-месечната си дъщеря Изабела. Майка й - Весела така и не успя да дочака това най-велико събитие. А Валя е в последната седмица на бременността си, когато губи майка си и не успява да присъства на погребението на Веси.

За първи път пред камера ще застане и бащата на Валя – Антон, който ще разкаже на тежкия момент, когато се появява неговата дъщеря. Тогава двамата с майка й са в бежански лагер в Чехия. „Ние с майка й останахме тотални егоисти, а тя въпреки нездравословната семейна среда израстна мъдро, силно и смело дете, което се бореше първо да останем заедно, а след това и със зависимостта на майка й от хероина“, споделя Антон.

Меги и Нели ще срещнат Валя Каролева и с нейните по-малки братя и сестри. Тя има един 12-годишен брат Боби от страна на майка си, за когото се е грижила и още трима братя от страната на баща си. Тя ще разкрие, че след като майка й я няма, възнамерява да вземе Боби в Лондон и да се грижи за него.

Въпреки огромните трудности, загуби и битки Валя Каролева е най-усмихнатият и щастлив човек, който водещите Меги и Нели са срещали. Как се поддържа силният дух, радостта от живота и вярата – зрителите ще разберат тази неделя от 11:00 часа в „Търси се“ по bTV.

*“Доза щастие“ се разпространява по кината от bTV Studios

Последни

Реклама