Десислава Иванчева в първото си ТВ интервю от съдебната зала тази неделя пред Жени Марчева

Съботното издание на „Тази събота и неделя“ проследява на живо от цял свят деня на голямото чистене

Реклама

Един показен арест, хиляди евро в  багажника и много въпроси - Десислава Иванчева  и Биляна Петрова застават пред зрителите на bTV в първото си телевизионно интервю от съдебната зала - пред Жени Марчева. „Тази събота и неделя“ ще предава на живо и от най-високото, най-дълбокото, най-многолюдното и най-замърсеното място в деня, в който всички запретваме ръкави, за да изчистим България и света заедно.

Доброволци от 150 държави в целия свят ще чистят тази събота в най-мащабната гражданска инициатива за всички времена. Диана Любенова ще проследи чистенето на Южния парк в София заедно с участници от „Гласът на България“, MasterChef и „Скъпи наследници“. Още над 20 локации в цялата страна от Батак до Созопол и от Панчарево до Варна ще покажат репортерите на bTV, както и специални включвания от Берлин и Париж. В деня, в който всички са на зелена вълна, Марияна Векилска ще проследи отблизо как се засаждат 12 000 дървета за един ден в Долна Диканя.

Неделното издание на най-гледания сутрешен блок през уикенда представя на зрителите серия от изключително любопитни разговори. След като бяха арестувани в зрелищна акция на МВР и спецпрокуратурата, кметицата на Младост Десислава Иванчева и зам.-кметицата Биляна Петрова застават ексклузивно пред камерата на bTV, за да разкрият подробности за всичко, което се е случило зад решетките от април до днес.  

Цветана Манева разговаря с Диана Любенова за риска да нагазиш в дълбокото след участието си в новия клип на Азис. Репортерът Радиана Божикова ще срещне зрителите на bTV с един мъж на 20, който има синдром на Даун и е милионер, за да разкажат заедно една история за различните, които не са в България.

Легендата на българската спортна журналистика Вера Маринова ще говори за златното време на художествената гимнастика и живота си в британски замък. Още звезди и необикновени истории – в неделя сутрин по bTV.