Ексклузивно в „Тази събота” и „Тази неделя”: Сергей Станишев, Йорданка Фандъкова и Екатерина Захариева

Реклама

На 19 март полицаят Димитър Господинов от „Фермата” ще гостува на Мариана Векилска, със съвети как да превърнем живота си в приключение. Зрителите на „Тази събота” по bTV ще се срещнат и с американска фермерка, заснела филм в България.

Съботният сутрешен блок ще продължи с ексклузивно включване от Брюксел на лидера на ПЕС Сергей Станишев и неговия отговор на въпроса ще се превърне ли България от лош ученик в евроотличник. Саша Безуханова, Йоаким Каламарис и Милен Керемедчиев ще бъдат гости на Жени Марчева, за да дискутират каква е истината за привилегиите на почетните консули.

В края на предаването Рафи Богосян ще разкаже за новата си песен. На Диана Любенова ще гостуват и войниците на фронта на „Ничия земя” - актьорите Валери Йорданов и Филип Аврамов. Зрителите ще се срещнат и с тотомилионера Николай Динков, спечелил 7 милиона лева.

Специалните теми и гости в ефира на bTV ще продължат и в последния ден на седмицата. В минутите след 8:00 ч. в неделя хърватският биотерапевт Славко Матанович ще разговаря с Мариана Векилска за силата на енергията да лекува. За да разкаже за първия си роман „Али Безсмъртния”, в студиото ще влезе и Александър Урумов.

 „Тази неделя” и Жени Марчева ще срещнат ексклузивно зрителите с министъра на правосъдието Екатерина Захариева, кмета на София Йорданка Фандъкова и лидера на ДСБ Радан Кънев.

На финала на сутрешния уикенд блок: Диана Любенова в откровено интервю с носителката на „Оскар” – Мелиса Лио. И още: Любен Дилов – син и новият тийн идол от „България търси талант” - Християн Ненов.