Терор в сърцето на Европа: ще ни спаси ли силата на разума

Вълнуващи теми и специални срещи очакват зрителите на „Тази събота” и „Тази неделя”

Реклама

Какво се крие зад зловещата маска на тероризма? Гости по темата на Мариана Векилска в съботната сутрин ще бъдат водещият на „120 минути” Светослав Иванов и разследващият репортер на bTV Стоян Георгиев. В минутите на водещата зрителите ще се срещнат и с бившия министър на културата Петър Стоянович, в разговор за филма „Известният непознат”.

„Тази събота” ще продължи със специално интервю на Жени Марчева с вицепремиера Ивайло Калфин, който ще сподели какво е да си на метри от бомбените атаки в Брюксел. Писателят Димитър Недков и журналистът Георги Тошев също ще гостуват в студиото в търсене на отговор ще ни спаси ли силата на разума.

В края на предаването: един от най-обичаните български актьори тръгва на национално турне – Христо Шопов ще бъде специален гост на Диана Любенова. В разговор за успеха зрителите ще се срещнат и с кралицата на сноуборда Александра Жекова

Актуалните теми в ефира на телевизията ще продължат и в неделния ден. В „Тази неделя” Мариана Векилска ще повдигне въпроса за децата ни, които все по-често се превръщат в жертви и насилници. За да сподели с какво един коремен хирург може да впечатли журито на „MasterChef”, в студиото ще влезе и д-р Калоян Денков.

В размисъл по темата - дойде ли краят на мултикултурализма, на горещия стол срещу Жени Марчева ще седнат Левон Хампарцумян, Максим Бехар, Нидал Хлайв и Милена Фучеджиева.

На финала на предаването младите надежди на българския театър Луиза Григорова и Алиса Атанасова ще бъдат гости на Диана Любенова. В приятната компания на водещата зрителите ще срещнат Любен Дилов - син и мъжа с удивителен глас от „България търси талант” Димитър Арнаудов.