Жени Марчева на живо от Хитрино този уикенд по bTV

Здравните скандалиот седмицата, годишнината на Ламбо и още актуални теми в „Тази събота и неделя“

Реклама

На 10 декември по повод годишнината от трагичния инцидент в Хитрино, в който загинаха 7 души и десетки бяха ранени, водещата на „Тази събота и неделя“ Жени Марчева ще се включи на живо от опечаленото село, за да разговаря с хората и институциите там какво се промени за една година от инцидента.   

По повод 75-тата годишнина на Стефан Данаилов в съботния ден Диана Любенова и Мариана Векилска се включват на живо, за да го поздравят в ефир, а от студиото при Диана Любенова неговите ученици Башар и Карла Рахал разказват спомени за него. Три екранни партньорки – Виолета Гиндева, Камелия Тодорова и Елена Петрова също разкриват как са работели с Ламбо в съвместните им филмови проекти.

По темата със здравните сканадали от седмицата в студиото гост на Жени Марчева ще бъде бившият здравен министър проф. Радослав Гайдарски. Българката, която съди Столична община заради отказа и да признае еднополовия ѝ брак ще разговаря с Мариана Векилска, заедно с адвоката си Деница Любенова.

В неделя в студиото при Диана Любенова за първи път в България гостува бандата на Ейми Уайнхаус.  Водещите на „Гласът на България“ - най-успешното хип-хоп дуо на българската музикална сцена - Павел и Венци, също ще бъдат на гости на Диана Любенова, за да разкажат за новите предизвикателства пред реалити формата. Мариана Векилска ще представи китайската гимнастика Фалун Дафа, която води до усъвършенстване на тялото чрез специфични упражнения с разговор и демонстрация на живо в студиото.