.

Стаж в отдел „Финанси” – Счетоводител

 • Защо да кандидатствате за стажант при нас?
  Ставайки част от отговорения процес в отдел „Финанси” на bTV Media Group, ще имате възможност да придобиете безценни професионални умения и да се научите да работите в бърза и динамична среда.

  Ние ви предлагаме възможност да докажете вашия практически подход, знания и желание за работа. За времето на стажа ще се потопите изцяло в работната атмосфера, което ще ви даде ценен опит и поглед върху всички процеси, случващи се в отдел „Финанси”.

  Задължения на стажанта:
  Основните задължения на стажанта са да съдейства при ежедневната работа на колегите си в отдел „Финанси” като: изготвя финансови справки; изпраща фактури; кореспондира с клиенти и партньори; архивира документи.

  Изисквания към кандидатите:

  • Студенти, завършили трети или четвърти курс в Университет (специалност Финанси, Счетоводство и контрол, Бизнес администрация);
  • Отлични компютърни умения;
  • Много добро ниво на владеене на английски език;
  • Аналитични способности;
  • Силна мотивация за учене в реална и много динамична работна среда;
  • Притежаването на предишен професионален опит не е задължително.

Продължителност на стажа:
Стажът е с продължителност 6 месеца и се заплаща. През този период кандидатът трябва да бъде на разположение в телевизията не по-малко от 4 часа на ден (от понеделник до петък) в интервала между 09:00 и 18:00 ч. след предварително изготвен и съгласуван график. Стажът предоставя на кандидатите възможност да придобият ценен опит и професионални умения.

Моля изпратете автобиография и отбележете позицията, за която кандидатствате!

Само одобрените по документи кандидати, ще бъдат поканени на интервю.

Започнете вашата кариера сега, като изберете стаж в bTV Media Group!