.

40-годишни „деца“ се завръщат в бащиния дом, а Рангел „мести“ магистрала в "Столичани в повече"

Гледайте втори епизод на 8 март от 21,00 часа по bTV

Чеканови и Лютови ще посрещнат със смесени чувства своите „деца“ – Спас и Радко в новия епизод на "Столичани в повече" - в петък, 8 март, в 21,00 часа по bTV . Изгонени от съпругите си, 40-годишните мъже ще се завърнат с празни ръце и разбити сърца при единственото, което имат – семейството. Скоро двамата ще открият утеха в алкохола и споделянето на общата, нерадостна съдба, но родителите ще им развалят „купона“.

Междувременно, Рангел ще се заеме с проучване как може да премести магистралата, така че да удовлетвори желанията на Пацо и пътят да минава през Извор. Корумпираният Пепи ще го посъветва да бъде „изгоден за държавата“, т.е. да спомогне със земите за одържавяване. Това ще се окаже трудна мисия, но егото на новозабогателия кмет ще работи в полза на управителя и изплашения от затвор бивш министър-председател.

Столичани в повече - епизод 2

Гълъбина и Славка ще започнат новата си работа в Общината в красиви тоалети и пълно недоумение какви са задълженията им. В старанието си да угодят на новия кмет и инвеститор в общия бизнес, двете съседки ще стигнат дотам, че да рискуват живота си. Отец Григорий ще се обърне към експертизата на компания за торове, за да отгледа максимално количество бял равнец за своя нов бизнес. Едно предложение за доход без труд ще го откъсне от земеделската работа, но алчността ще му изиграе поредната лоша шега.

Столичани в повече - епизод 2

Колко е дълъг работният списък във фиктивна фирма? Каква сума може да убеди изворци да продадат нивите си? Ще помогнат ли торовете на отец Григорий в презентацията пред църковната власт, защо съпругите са изгонили Спас и Радко как враждуващите семейства ще се спасят от пожар – в петък от 21,00 часа.

Феновете на култовия сериал могат да следят поредицата и след ефир до 7 дни безплатно на btvplus.bg, както и на voyo.bg.