Актьорът Юлиан Костов e водещ тази събота в „Като на кино“

Единственото предаване за кино у нас представя ексклузивно интервю с прочутия костюмограф Маурицио Миленоти

Реклама

В навечерието на 91-вите награди „Оскар“, в единственото кино предаване в национален ефир, акцент ще бъдат успелите български актьори по света. Тази събота, 23.02., в „Като на кино“ водещ ще бъде актьорът Юлиан Костов, който е сред родните таланти, успели да се развият в чужбина. Юлиан ще сподели повече за наградите и номинациите по света, които е получил през 2018 г. и кои са най-новите филми, в които участва. Актьорът от години живее и работи в Лондон, но наскоро е подписал договори с една от най-бързо развиващите се продуцентски компании в Холивуд. Какво му предстои – гледайте в „Като на кино“ тази събота.

Екипът на bTV ще представи ексклузивно за зрителите интервю с прочутия костюмограф Маурицио Миленоти, който няколко пъти е бил номинират за „Оскар“ за костюмите на филмите “Отело” и “Хамлет” с Франко Дзефирели, работил е още с Федерико Фелини и и Джузепе Торнаторе. В първото си интервю за българска медия, Миленоти ще разкрие защо най-много обича да облича Моника Белучи и Христо Живков. Костюмографът бе част от екипа на лентата  “Страстите Христови” и се очаква да се присъедини и към продължението на филма тази година. Повече за него, директно от Лос Анджелис, ще разкаже и самият Христо Живков.

Новата рубрика в кино предаването за нашумели песни от филмовата музика - „Саундтрак“, ще представи хита от „Роди се звезда“ с Лейди Гага и Брадли Купър - Shallow, за която се очаква да получи "Оскар" за най-добра песен.

В събота в 12,30 часа по bTV Cinema очаквайте още новини от кино индустрията.