Актьорът Китодар Тодоров представя комедиите на 2018 г. в „Като на кино“ - тази събота по bTV Cinema

Единственото предаване за кино в националния ефир ще насочи фокуса и върху филмовата музика в новата рубрика „Саундтрак“

Реклама

Един от най-забавните български актьори – Китодар Тодоров, влиза в ролята на водещ в „Като на кино“ тази събота, 16 февруари, в 12,30 часа по bTV Cinema. Комедиантът, верен на чувството си за хумор, ще представи най-смешните филми за 2018 г. и ще разкаже за предстоящите си творчески приключения. Единственото предаване за кино в националния ефир ще насочи фокуса и върху филмовата музика в новата рубрика „Саундтрак“, в която ще се излъчват нашумели хитове. Рубриката ще стартира с песента на Дуа Липа за една от най-дългоочакваните ленти на Робърт Родригес и Джеймс Камерън „Алита: Боен ангел“.

“Музиката е част от магията на киното. Екипът разширява съдържанието на предаването и ще представяме най-интересното от света на музикалния шоубизнес с отношение към киното”, каза продуцентът на предаването Георги Тошев.

Специално за зрителите на bTV Cinema „Като на кино“ ще повдигне завесите на снимачната площадка на продължението на "Честита нова смърт".

В събота в 12,30 очаквайте още новини от кино индустрията.

ПОСЛЕДНИ

Реклама