Алекс Кръстева в 15 мисли пред сп. DIVA!

Водещата на „Тази събота и неделя“ споделя за малките радости, големите загуби и промените, които правят живота интересен

Реклама

Вече почти година Алекс Кръстева е водеща на съботно-неделния сутрешен блок по bTV, редом с Жени Марчева и Диана Любенова, и за кратко успя да остави своя собствена следа в предаването. Нейният фокус са актуалните социални и здравни теми - още от времето й на репортер в нюзрума на bTV. А любимата й част остават историите на хората от малките кътчета на България. Истории, които оставят отпечатък и не спират да трогват зрителите.

Пред сп. DIVA! тя говори откровено в рубриката „15 мисли“.

За сутрините през делника:

Няма делници и уикенди - всеки ден е подарък. А сутрините винаги започват с усмивка, миришат на кафе и са тихи.

За малките радости:

Неделният следобед. Морето. Кафето. Децата. Хартийката на кухненската маса просто с нарисувано сърце на нея. Срещите с човек, от когото си научил нещо. Пътешествията.

За първите неща в живота:

А ако може всеки ден да правим нещо за първи път? Колко интересен ще е животът ни...

За това, което ни движи напред:

Вярата! Надеждата! И Любовта!

За нещата, които може да се променят:

Промяната е интересното в живота ни. Промяната е движението, новата страница. И към промените ми се иска да пристъпваме със смелостта и вярата, че предстои по-красив момент. Другото граничи със скука.

За големите загуби:

Да загубиш близък, е рана, която не зараства никога. Загубата учи, променя погледа ти над живота. Другите загуби са необходимост, може би избор. Наричат се "живот". И в тях няма никаква драма.

За цената на популярността:

Популярността ласкае и пречи едновременно. Загубваш част от личното си пространство, но печелиш нови приятелства. Важното, струва ми се, е да не си позволиш да хвърчиш в облаците и да знаеш, че всичко е временно.

Цялото интервю с Алекс Кръстева можете да намерите в новия брой на сп. DIVA!

ПОСЛЕДНИ

Реклама