Александър Кадиев пред „Жената днес“: Адаптивен съм и мога да оцелявам. Това е моят талант

В интервю за списание „Жената днес“ актьорът и телевизионен водещ Александър Кадиев разказва как успява да дирижира стълпотворението от събития в професионалния и личния си живот

Реклама

„Син, любим, баща, актьор, телевизионен водещ. Току-що е приключил снимките на най-новия филм на Ники Илиев "3авръщане" и усилено репетира за началото на 9-ия сезон на"Преди обед". Паралелно с това вървят записите на най-чаканото шоу в ефира на бТВ България търси талант", в което Сашо си партнира като водещ с Даниел Петканов (в журито пък е майка му, актрисата Катерина Евро). От началото на септември актьорът репетира и в Сатиричния театър - пиесата на Галсеран "Без задръжки"е режисирана от Антон Угринов, а главната роля е в ръцете на Александър Кадиев. За баланса между битието и изкуството, загубите в живота, жените днес и щастието, емоционално от Александър Кадиев.“

Емоционалността и чувствителността предимство или недостатък са в живота?

В моята професия е задължително човек да бъде емоционален, импулсивен, чувствен.

Защото тя е свързана с емоциите на хората. Аз съм емоционален, но съм се научил да не прекалявам с тая емоционалност. Защото е важно човек все пак да бъде и хладнокръвен. Особено в работа като нашата, която е публична, свързана с много хора, човек трябва да съхранява себе си. Единият начин това да се случи е, когато си хладнокръвен. Отстрани понякога това изглежда себично, егоцентрично и вероятно е точно такова. Но няма как, иначе е много трудно да се оцелее. Много хора в нашата професия не издържат именно поради тази причина - защото не са се научили да бъдат егоцентрични, да бъдат хладнокръвни, да бъдат оцеляващи.

Кой актьорски метод си склонен да употребяваш в ежедневието?

Понеже нашата професия е свързана с това да създаваме определени внушения през емоцията и логиката, и съответно да привличаме аудиторията с тях, аз това нещо си го ползвам по принцип, за да мога да общувам с хората. Защото това е интеракция, най-доброто, когато искаш нещо да получиш. Актьорска природа - тя просто така си работи.

Представата ти за щастие?

Безвремие, вечна младост и липса на кредити.

Кое е най-дразнещото клише, което е чувал за актьорите, кои са неговите герои в реалния живот и лесно ли им е на жените днес според него, четете на страниците на „Жената днес“.

ПОСЛЕДНИ

Реклама