.

Артистичното семейство на Мариана Попова и Веселин Плачков се разменя с петчленна фамилия в „Смени жената

Семейството на поп певицата Мариана Попова и актьора Веселин Плачков се разменя с петчленната фамилия на Елена и Вилизар Велковски в световния риалити формат „Смени жената“ (Wife Swap). В два поредни епизода (на 24.04. и на 05.01.) по bTV зрителите ще имат възможност да разберат различните рецепти за семейно щастие на двете двойки.

В един от най-вълнуващите социални експерименти двете семейства ще разменят съпругите си за седмица. Творческото семейство на Мариана и Веселин ще отвори вратите на своя дом, за да посрещне стриктната домакиня Елена, а Мариана ще прекара седмица в дома на амбициозната майка с Вилизар и трите им деца. В първите няколко дни зрителите на bTV ще имат възможност да разберат какви са философиите и методите, по които двете семейства отглеждат и възпитават децата си, както и начините, по които двете двойки съхраняват любовта помежду си.

Мариана и Веселин са младо артистично семейство, което не робува на правилото „на всяка цена“. За тях семейното щастие се изгражда преди всичко със здрави и стабилни отношения между двойката. Те ще противопоставят своите рецепти за щастие и философия на живот с голямото семейство на Елена и Вилизар, които са се отдали изцяло на децата си и нямат ясно изградена формула за щастие.

Какво ще се случи, когато семейство, за което най-важни са отношенията и съхраняването на близостта между двойката, се размени с фамилия, изцяло отдадена на грижите за децата? Зрителите ще могат да видят положителната гледна точка в различните предизвикателства и да оценят взаимоотношенията и в своето семейство - в сряда, 24.04., от 21 часа по bTV.