Австрийската любов на Пол Макартни в „НепознатиТЕ“

Глория Мак печели титлата Мис Австрия преди да срещне Бийтълс в Алпите

Реклама

През 60- те години Глория Мак е призната като една от най-красивите жени в Австрия, след като печели титлата “Мис Австрия”. Младата дама е обект на внимание и обожание не само в родината си. Тя е от хората, които успяват с каквото и да се захванат – била е звезда в спортни шоута, модел, актриса, ски инструктор, певица, хотелиер. Глория е родена през 1943 година в южна Австрия. Тя е средната от три сестри. Родителите й притежават арт-бар във Виена и летен хотел на езерото Вьортерзее. Мариета – майката на Глория е актриса, музикант и певица. 

От съвсем млада става обект на вниманието на различни медии и фотографи. Една от причините за този интерес е срещата й с великолепната четворка – „Бийтълс“ и историята между нея и Пол Макартни.

Журналистът Георги Тошев и операторът Румен Василев я откриват в алпийската й къща край Залцбург, за да разкажат нейната необикновена история тази събота в “непознатиТЕ” от 12.30 часа по bTV.

“Глория среща Пол Макартни случайно през 1965 година, когато „Бийтълс“ посещават австрийските Алпи, за да снимат част от филма “Помощ”. Глория все още не знае много за великолепната четворка, но става техен ски учител. Срещата с Пол Макартни бележи живота й”, казва Тошев.

Една снимка на прегърнатите Глория и Пол, направена през 1965 година в австрийските Алпи, обикаля всички таблоиди месеци по-късно и става повод за редица догадки и спекулации. Всички се питат коя е австрийската приятелка на Пол Макартни. И какво се случва между Глория и Пол. Тази събота Георги Тошев ще разкаже подробности за живота на Глория Мак и срещата й с Пол Макартни. Историята на една снимка, която променя животи.

Какво се случва с живота и кариерата на Глория след срещата с Пол, ще разберат зрителите на “непознатиТЕ “ тази събота от филма на Георги Тошев и режисьора Ема Константинова.

ПОСЛЕДНИ

Реклама