bTV Media Group назначава Тонислав Попов за Главен финансов директор, Член на Борда на директорите и Изпълнителен директор

Реклама

Тонислав Попов е новият Главен финансов директор, Член на борда на директорите и Изпълнителен директор на bTV Media Group от 1 октомври 2018 г. Той ще поеме функциите и отговорностите на Давид Щепан, който ще се впусне в нови предизвикателства след повече от две години в компанията.

Тонислав Попов има богат опит в областта на финансите и висшия мениджмънт, придобит на различни регионални и глобални позиции в някои от най-големите световни компании. Преди да се присъедини към bTV Media Group той е Глобален финансов директор за експортните операции на подразделението Consumer Healthcarе в GSK, базиран в Обединеното кралство, където заема различни позиции в сферата на финансовия мениджмънт на глобално и мултинационално ниво в продължение на почти 8 години. Преди това Попов работи в Unilever Централна Южна Европа, където трупа опит на няколко регионални позиции, с които се издига в компанията в рамките на повече от 7 години. Професионалната му кариера започва в Intrama-Suedpack, България.

Тонислав Попов е учил „Финансов мениджмънт“ в Университета в Делауеър, САЩ, и е завършил програмата за стратегически решения и управление на риска в университета на Станфорд. Той има и магистърски степени по „Търговски бизнес“ и „Международни икономически отношения“ от стопанска академия „Димитър Ценов“.

“Много съм щастлив да приветствам Тонислав Попов в екипа. Убеден съм, че неговите знания, експертиза и опит, придобити и успешно приложени в силно конкурентна международна бизнес среда, ще дадат голямо предимство на bTV Media Group и ще допринесат за увеличаването на нашите постижения. Много съм благодарен на Давид Щепан за неговата всеотдайност, професионализъм и изключителния му принос към компанията в последните години за затвърждаване на водещата ни позиция на пазара. Да работим с него беше привилегия за нашия екип и му пожелавам много успехи в бъдеще”, коментира Флориан Скала, Главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

ПОСЛЕДНИ

Реклама