.

bTV Media Group придоби ексклузивните права за излъчване и телевизионно продуциране на бенефисния мач на Христо Стоичков

Историческото събитие „50 години № 8” ще се излъчи пряко на 20 май по bTV Action и voyo.bg

bTV Action и видео платформата VOYO.BG ще излъчват на живо феноменалния футболен спектакъл по случай 50-годишния юбилей на Христо Стоичков, носител на най-престижните награди във футбола „Златна обувка” и „Златна топка”, голмайстор от Световното първенство по футбол САЩ ’94.

Историческото събитие ще бъде предавано пряко по bTV Action и voyo.bg, а представянето и разкриването на всички любопитни, ексклузивни и вълнуващи новини за футболната фиеста, специалните гости и участници ще бъдат представяни екслузивно в новинарските и спортни програми на bTV Media Group.

„bTV Media Group има привилегията да е не просто основен партньор на събитието, но и продуцент на телевизионния проект „50 години №8”. Заедно с правата за отразяване, bTV Media Group притежава и правата за разпространение в почти цял свят. Към момента има проявен интерес от много страни, като най-заинтересовани са държавите, чиитo големи футболни звезди участват в шоуто. Горди сме, че ще имаме възможност да направим съпричастни към това събитие всички почитатели на футбола, за които името на Христо Стоичков винаги ще бъде свързано с едни от най-големите постижения в света на спорта” – коментира г-н Павел Станчев, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

„Придобиването на правата за излъчване и продуциране на телевизионния продукт е естественото продължение на мисията ни да предлагаме качествено спортно съдържание и новини. Събитие, в което участват световни знаменитости от ранга на Марадона, Валдерама, Хаджи, Саморано, Дзола, Ромарио и много други, както и златните български момчета – Сираков, Балъков, Лечков и др., е предизвикателство за всяка една медия и нейния екип. Щастлив съм от факта, че отразяването на това събитие ще бъде поверено на едни от най-добрите журналисти у нас, тези от отдел „Спорт” в bTV Media Group, които всяка седмица доказват своя професионализъм с работата си по редица престижни първенства, които са част от портфолиото на групата ни” – коментира Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт” и и.д. главен редактор „Спорт” в bTV Media Group.   

Коментирай
публикувай
  • pavkata003

    Много сте зле,ние го вярваме,просто и вие трябва да повярвате в това. Защо свикнахме вкъщи масово да гледаме Нова тв и каналите й? Незнам,отговорете ВИЕ! Успехи!