bTV Media Group с поредно отличие за социална отговорност

„SOS Детски селища България” награди медията за подкрепата към каузата на българските деца и семейства

Реклама

bTV Media Group заслужи поредно отличие за социалната си ангажираност към каузата на българските деца и семейства. На специална церемония в Централния военен клуб компанията получи награда за медиен партньор на „SOS Детски селища България”. 

Вдъхновяваща класическа музика и въздействащото изпълнение на музикантите от "МузикАнтс" дадоха старт на годишните награди „Едно семейство“. Събитието се състоя на 1 февруари в Централен военен клуб. Сред гостите бяха корпоративни и медийни партньори, индивидуални дарители и SOS съмишленици – част от „Едно семейство“. Всички те празнуваха семейството, партньорството и споделените ценности.

Официалната церемония по награждаването започна с връчването на наградите за най-значими корпоративни партньори за 2017 г. bTVMedia Group Получи специално признание в категорията Медиен партньор.

„Подкрепяме благородната кауза на фондацията, защото вярваме, че всяко дете трябва да живее в семейство и всички ние, като членове на това общество сме длъжни да полагаме усилия да направим това възможно и реално. Радвам се, че семейството на SOS става все по-голямо, това е пътят“ коментира Мария Лазарова, мениджър „Социални кампании“ в bTV Media Group по време на церемонията.

Партньорството с „SOS Детски селища България” е естествен израз на мисията на bTV Media Group да бъде двигател вече 17 години за преодоляването на важни за обществото проблеми се реализира чрез създаване и подкрепа на проекти, свързани с правата и здравето на българските деца и младежи, с опазването на околната среда, както и с подпомагането на големи групи българи в кризисни за тях моменти.

ПОСЛЕДНИ

Реклама