bTV Radio посреща празниците с ново лого и слоган 

В ефир звучат специални коледни пожелания от водещи от ефира на bTV

Реклама

През ноември 2015 г. bTV Radio разшири покритието си в страната и стартира излъчване на съдържание в ефира на Бургас, Велико Търново, Горна Оряховица и Свищов. Малко преди празниците радиото започва изцяло нова комуникация в ефир със слогана „За да знаеш всичко“.

Изцяло новото лого на bTV Radio по модерен начин насочва от една страна към съдържанието на радиото – новините и предаванията от ефира на bTV, от друга страна чрез типографски подход предава усещането за разпространение на радио вълна.

От днес в ефира на bTV Radio ще звучат специални коледни пожелания от лицата на bTV – Антон Хекимян, Виктория Петрова, Юксел Кадриев, Лиляна Боянова, Иван Георгиев, Денислав Борисов, Емил Чолаков, Кристина Баксанова, Мариана Векилска, Светослав Иванов и други.

„Новият слоган на bTV Radio „За да знаеш всичко“ отразява основната мисия на радиото като предпочитан информационен канал. Аудиторията ни показа, че се доверява на новините и съдържанието, което се излъчва в ефира на bTV Radio и недвусмислено зададе посоката на новия слоган“, коментира Васил Димитров, директор на bTV Radio Group, по повод развитието на bTV Radio. 

ПОСЛЕДНИ

Реклама