bTV Radio с обновен уебсайт

Авторското съдържание на новинарското радио е вече достъпно в секции с нови функционалности и стилен дизайн, съобразен с нуждите на слушателите

Реклама

Водещото новинарско радио[1] вече информира и общува със своите слушатели през обновен уебсайт със стилен дизайн, а и много нови функционалности и възможности за повече взаимодействия с аудиторията и своите партньори. Сред новостите с най-голямо значение за слушателите e удобният за ползване плейър, който позволява на всички потребители да слушат bTV Radio, докато са в движение или докато браузват из btvradio.bg.

Новата организация на сайта е съобразена изцяло с нужните на потребителите, като на челни места са изведени секциите „Интервюта“, включваща авторските материали на радиото, и  „Новият парламент“ с новини за актуалната тема от политическата сцена в момента. Специални страници представят последователно материалите, генерирани от предаванията „Важното, казано на глас“ и „За града“, които водещите на bTV Radio създават всеки делничен ден.

На началната страница на сайта потребителите могат да видят настоящото предаване в ефира на радиото, неговите водещи и предстоящото в програмата. Ново подобрение на сайта е секция „Класации“, където потребителите могат да видят селекция на музикални хитове, които заемат челно място в програмата на bTV Radio. Секцията предлага опция за гласуване от потребителите, за слушане на музика и споделяне на съдържание. 

В специален календар на достъпно място bTV Radio отбелязва различни събития, организирани от радиото или на които то е партньор. Новият сайт дава възможности за провеждане на повече съвместни инициативи, благодарение на новата секция „Игри“, която се появява на сайта при наличието на такива.

[1] По данни на агенция ГАРБ за януари 2021 г. bTV Radio заема челни позиции в София, във възрастова категория 15 – 69 годишни по рейтинг и слушани минути средно на ден.

ПОСЛЕДНИ

Реклама