bTV Radio увеличава екипа на авторските си предавания с новинаря Стефан Хранов

Реклама

Популярният глас на новините в радиостанциите на bTV Radio Group, Стефан Хранов, става част от екипа на авторските продукции на bTV Radio. От утре той се присъединява към водещите на следобедното шоу „За града“. Стефан Хранов има над 15 години опит в медиите, през които преминава през различните предизвикателства в професията – от репортер и впоследствие редактор с ресор международни новини, през радиоводещ и коментатор на събития до новинар, продуцент на обзорно предаване и главен редактор на Z-Rock.bg.

"Радвам се, че вече съм част от екипа на bTV Radio, заедно с колегите водещи Лили Ангелова, Деа Манолова и Светослав Николов. Имам интереси в редица сфери от опазването на околната среда, развитието на енергетиката, през области като проучването на Космоса, технологиите и социалните науки. Ще се старая да допринеса за по-голямата публичност на важни събития и процеси, които вълнуват обществото и света, и се надявам, че всичко това ще е забавно и любопитно за слушателите", казва Стефан.

Стефан Хранов е познат на радиослушателите като един от водещите новинари в екипа на bTV Radio Group. Всеки делничен ден, на всеки кръгъл час, той и колегите му - Огнян Гунчев и Светла Иванова, представят най-актуалните новини и събития от България и света. През почивните дни слушателите могат да чуят Стефан и като водещ на предаването Thunder Sport по радио Z-Rock, заедно с Алек Стоименов.

„Включването на Стефан Хранов като член на екипа на bTV Radio е част от дългосрочната стратегия на радио групата за развитие не само на програмното съдържание, но и на професионалистите от bTV Radio Group. Даваме шанс на всеки от екипа да разширява и обогатява полето си на компетенции, включително чрез засилено взаимодействие с новинарския екип на bTV, каза Жени Марчева – изпълнителен продуцент на новините и актуалното съдържание в ефира на bTV Radio, N-JOY, Jazz FM, Classic FM и Z-Rock.

 Стефан Хранов завършва бакалавърска степен в специалност „Философия“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Винаги е бил фен на рок музиката и малко след създаването на радио Z-Rock става част от семейството на bTV Radio Group. От 2007 г. започва да води авторското предаване Thunder Sport, а година по-късно - и новинарските емисии по радиата N-JOY и Z-Rock. От 2013 г. насам, Стефан е и главен редактор на сайта и Facebook страницата на Z-Rock, превърнали се в едни от водещите канали за рок музика в България.